Козметика за крака

Dr. Bee Фунгилек - Разтвор срещу гъбички по ноктите - 30 ml

 

Разтвор срещу гъбички по ноктите с Прополис, масло от Чаено дърво и Салицилова киселина.Прилага се върху засегнатите зони веднъж дневно.

Ноктите трябва да се поддържат възможно най-къси, а тяхната повърхност изпилена. Почистете и подсушете внимателно преди да използвате разтвора. Нанесете директно от флакона с помощта на гутатора и ако е необходимо разнесете с клечка за уши. Внимание: Само за външно приложение. Да не се поглъща. Не прилагайте върху отворени рани. Да се пази далеч от деца.

Фреш Тест – Лосион за крака срещу гъбички - 100 ml

Лосион за чувствителна и проблемна кожа на стъпалата с антигъбично и кератолитично действие. Лекува и предпазва от появата на гъбична инфекция по кожата на краката и заздравява разранената кожа. Не съдържа спирт и не дразни загрубяла, разранена и чувствителна кожа. Омекотява и успокоява кожата. Отстранява мъртвите клетки и хидратира в дълбочина. Намалява прекомерното изпотяване на стъпалата и премахва неприятната миризма. Лосионът съдържа комплекс от активни съставки с доказано полезно действие: Урея – хидратира кожата в дълбочина, премахва мъртвите клетки и заздравява разранени участъци. Формалин – дезинфектант и дезодориращо средство. Има изразено антифунгицидно действие – убива гъбички по кожата. Глицерин – укрепва защитната бариера на кожата, ускорява заздравяването при нараняване или кожни заболявания, успокоява и овлажнява. Комплекс от билкови екстракти във висока концентрация: Дъб – стягащо, тонизиращо и антисептично средство.  Намира приложение за лечение на рани. Върба – притежава силно изразено противовъзпалително, антипаразитно и антигъбично действие. Прилага се при потене на краката, кожни заболявания и разранявания. Смрадлика – тази билка е изпитано лекарствено средство при гъбички по кожата и възпаления. Невен – билка с противомикробно, антисептично и заздравяващо раните действие.

Фреш Тест – Спрей за крака - 100 ml

Продукт създаден за цялостна хигиена на стъпалата и поддържане на кожата им в добро състояние. Спреят действа срещу прекомерно изпотяване на стъпалата. Подсушава, успокоява, охлажда и отморява ходилата. Фреш Тест - Спрей за крака гарантира антибактериална и противогъбична защита на кожата на краката. Дезодорира и премахва неприятната миризма на стъпалата. Фреш Тест – Спрей за крака съдържаактивни съставки с целенасочено полезно действие: Салицилова киселина за борба с гъбичните инфеции. Алуминиев хлорид за „затваряне” на потните жлези и намаляване на потенето на стъпалата. Урея за кератолитичен ефект, премахва мъртвите клетки и заздравява кожата. Ментол - охлажда, ароматизира и стимулира кръвообръщението.

Страници