Доставка

1.1.Поръчаните от Вас продукти  се заплащат чрез наложен платеж.

  • Доставката на поръчаните стоки се извършва с куриерските услуги на фирма Еконт на посочен от потребителя адрес и за негова сметка.

  • Доставки се извършват само на територията на Република България. Цената на доставката за България зависи от това дали желаете доставка до Вашата врата или ще си вземете сами пратката от офис на Еконт. Ако няма офис на Еконт във Вашето населено място, трябва да изберете доставка по куриер до Вашата врата. Ако живеете в голям град, моля посочете от кой офис на Еконт желаете да вземете Вашата пратка в бележките за доставка.

  • Цената на доставка до офис на Еконт е от 3.60 лв. до 5.50 лв

  • Всички цени са с ДДС и са в български лева /BGN/.

  • Ако желаете да вземете Вашата поръчка от нашия офис в гр. София (София 1574 к-с Слатина, бл.33 Работно време: Понеделник - Петък 9.00 - 16.00 часа), цена за доставка няма да бъде заплащана. При заявка за получаване на доставка от офиса ни, можете да дойдете да си я вземете още в същия ден. Непотърсени пратки в рамките на 10 работни дни, се считат за отказани. 

  • Поръчките се изпълняват в  рамките на 3 работни дни в зависимост от мястото на доставка.

  • Офисите на Еконт можете да намерите тук.

1.2. Допълнителни условия по доставка

 Поръчките направени след 15:00 се обработват на следващия работен ден, т.е. доставката се забавя с един работен ден.

 ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или увреден, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на Еконт, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Pharmadent-Bio“ ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер.

 УТОЧНЕНИЕ: Клиентът поема задължението да осигури достъп и възможност за получаване на стоката. В случай, че клиента не бъде открит на посочения адрес или е подал грешен/непълен адрес, втората доставка се заплаща допълнително от него.

 1.3 Забавяне на доставка

 "Pharmadent-Bio ООД" не носи отговорност при забавяне на пратки от страна на куриерските фирми, поради влошени метеорологични условия или друга причина, независеща от  нея.

  2. Плащания

 Минималната стойност на поръчка, трябва да бъде съобразена с допълнителната цена за доставката. Поръчки под 5 лв не са изгодни за вас. Обединете поръчките си и платете една куриерска такса.

 2.1. Наложен платеж

 Плащането се извършва на куриера при получаване на поръчката

 Ако искате подаръкът да се достави на друг получател (различен от Вас), а Вие да платите, опцията за наложен платеж не е приложима.